Προώθηση και Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων
SΕΟ Search engine optimizationΙστοσελίδα με προοπτική...

Το SEO ή αλλιώς Search Engine Optimization (Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις Μηχανές αναζήτησης) είναι μια ειδική διαδικασία με σκοπό να εμφανιστεί η ιστοσελίδα στην καλύτερη θέση κατάταξης των Μηχανών αναζήτησης.

Αυτό είναι σημαντικό διότι οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου,όταν πραγματοποιούν κάποια αναζήτηση εισάγοντας μια λέξη-κλειδί (π.χ. έπιπλα),επισκέπτονται μόνο τις ιστοσελίδες που βρίσκονται μέσα στις δύο πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων.

Ο βασικότερος παράγοντας για να είναι μία ιστοσελίδα φιλική προς τις Μηχανές αναζήτησης (SEO Friendly site) είναι η ποιότητα κατασκευής. Όμως,το SEO λειτουργεί προσθετικά στην παλαιότητα της ιστοσελίδας σας,στη συχνότητα ανανέωσης,στην ποιότητα του υλικού της (π.χ. κείμενο,φωτογραφίες) καθώς και σε πληθώρα άλλων τεχνικών παραγόντων.

Εμείς,με τους προηγμένους τρόπους κατασκευής ιστοσελίδων της Web IQ,σας δίνουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τη βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων σας,είτε κατά τη διάρκεια κατασκευής είτε κατόπιν της ολοκλήρωσης τους,σταδιακά με επίπεδα:

  • SEO Level 1:Καταχώρηση ιστοσελίδας σε βασικές Μηχανές αναζήτησης και Βελτιστοποίηση κώδικα ιστοσελίδας
  • SEO Level 2:Εισαγωγή Web Analytics και Πιστοποιήσεις κατασκευής από Μηχανές αναζήτησης
  • SEO Level 3:Βελτιστοποίηση κώδικα σε καθεμία σελίδα ξεχωριστά
  • SEO Level 4:Εισαγωγή εργαλείων Google

Έτσι σας εξασφαλίζουμε ότι θα γίνετε κι εσείς ένας από τους πελάτες που ακολουθούν και τους έχουμε φέρει στις πρώτες θέσεις του Google:
AppsBlogΕπικοινωνίαSitemap

210.2777902    [email protected]

Κατακευή ιστοσελίδας webIQ λογότυποEETTwww.grHtml ValidatorCSS Validator