Όνομα και Φιλοξενία ιστοσελίδας
Site Domain name and Web hostingΤο Όνομα της ιστοσελίδας σας.

Η Web IQ είναι εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) με αριθμό αδείας 10137/24-02-09.

Κάθε όνομα χώρου (Domain name) δεσμεύεται για περίοδο δύο ετών,στα στοιχεία που παραθέτετε. Το κόστος καταχώρησης για ονόματα με κατάληξη .gr είναι 23,00 € / 2 χρόνια και για ονόματα με καταλήξεις .com,.eu,.net,.info,.org είναι 31,00 € / 2 χρόνια.

Παρακαλούμε,πληκτρολογήστε το Domain (π.χ. www.mysite) με την αντίστοιχη κατάληξη (.gr,.com,.com.gr,.eu κλπ.) για να γίνει η Αναζήτηση και ο Έλεγχος διαθεσιμότητας του ονόματος χώρου.Επιθυμητό όνομα χώρου (Domain Name)


Η Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

Στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών,σας παρέχουμε τη δυνατότητα για Φιλοξενία ιστοσελίδων (Web hosting). Στη συνέχεια,μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα Πακέτα Φιλοξενίας ιστοσελίδας που ακολουθούν,το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.SILVER-IQ

Πακέτο Φιλοξενίας ιστοσελίδας SilverΤο Πακέτο Φιλοξενίας SILVER-IQ είναι η ιδανική λύση για την προσωπική σας ιστοσελίδα. Με αποθηκευτικό χώρο 150ΜΒ μπορείτε να έχετε μία ολοκληρωμένη ιστοσελίδα σας. Έχοντας έως και 10 λογαριασμούς email σας δίνεται η ευελιξία της επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας. Με πλήρη καθημερινά στατιστικά και την βοήθεια της web-IQ έχετε κάθε στιγμή την κάτάσταση στα χέρια σας.


GOLDEN-IQ

Πακέτο Φιλοξενίας ιστοσελίδας GoldenΤο Πακέτο Φιλοξενίας GOLDEN-IQ είναι η ιδανική λύση για την επιχείριση σας. Με αποθηκευτικό χώρο 300ΜΒ,βάσεις δεδομένων mySQL,Plesk Control Panel Management, μπορείτε να έχετε την τεχνολογία στα χέρια σας. Έχοντας έως και 25 λογαριασμούς email σας δίνεται η ευελιξία της επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας. Με πλήρη καθημερινά στατιστικά και την βοήθεια της web-IQ έχετε κάθε στιγμή την κάτάσταση στα χέρια σας.


PLATINUM-IQ

Πακέτο Φιλοξενίας ιστοσελίδας PlatinumΤο Πακέτο Φιλοξενίας PLATINUM-IQ είναι η ιδανική λύση για την επιχείριση σας. Με αποθηκευτικό χώρο 1000ΜΒ,βάσεις δεδομένων mySQL,Plesk Control Panel Management, μπορείτε να έχετε την τεχνολογία στα χέρια σας. Έχοντας έως και 80 λογαριασμούς email σας δίνεται η ευελιξία της επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας. Με πλήρη καθημερινά στατιστικά και την βοήθεια της web-IQ έχετε κάθε στιγμή την κάτάσταση στα χέρια σας.


Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Όλα τα sites χρειάζονται όνομα και φιλοξενία;

Το όνομα και η φιλοξενία είναι τα πάγια κόστη που καταβάλλονται απαραίτητα από όλους μας.
Τα κόστη αυτά είναι περιοδικά και διαφοροποιούνται από εταιρεία σε εταιρεία.
Μπορώ να δεσμεύσω οποιοδήποτε όνομα site επιθυμώ;

Κάθε domain ιστοσελίδας αρχικά θα πρέπει να είναι διαθέσιμο προς υλοποίηση.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα το έχει δεσμεύσει κάποιος άλλος.
Ισχύει ότι κάθε όνομα website υπόκεινται σε έλεγχο;

Όλα τα domain names όταν δεσμεύονται υπόκεινται σε έλεγχο,ο οποίος πραγματοποιείται από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) και διαρκεί περίπου ένα (1) μήνα από την ημερομηνία καταχώρησης.

Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχει η πιθανότητα να δεσμευθεί ένα όνομα το οποίο να είναι παραλλαγή κάποιας μεγάλης εταιρείας στην αγορά (π.χ. kokakola.gr) και να υπάρχει σύγχυση στο κοινό,διαφυγή κερδών κλπ. ή ακόμα και να περιέχει κάτι προσβλητικό (π.χ. κάποια βωμολοχία).
Τι είναι ο server;

Server είναι ένας ειδικός υπολογιστής στον οποίο αποθηκεύονται όλα τα websites και προορίζεται μόνο για αυτήν την δουλειά.
Έτσι,κάθε φορά που κάποιος χρήστης ψάχνει την ιστοσελίδα σας,συνδέεται με τον server και βλέπει την ιστοσελίδα σας στην οθόνη του.
Γιατί είναι σημαντικό το hosting μιας ιστοσελίδας;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όπου καθιστούν την φιλοξενία ενός site πολύ σημαντική. Μερικοί από αυτούς είναι η ταχύτητα,η σταθερότητα,σε ποια χώρα βρίσκεται ο server,τα τεχνικά του χαρακτηριστικά,πόσες ιστοσελίδες φιλοξενεί,δυνατότητες κλπ.

Για αυτό όταν επιθυμείτε να κλείσετε φιλοξενία website θα πρέπει συγκρίνετε και να επιλέξετε την εταιρεία που σας ταιριάζει,πάντα με βάση τις ανάγκες σας.
Τι θα συμβεί αν δεν ανανεώσω το όνομα και το πακέτο φιλοξενίας της ιστοσελίδας μου;

Κάθε όνομα που δεσμεύεται για δύο (2) χρόνια,κατόπιν της ημερομηνίας λήξης του καθίσταται και πάλι ελεύθερο προς δεσμευση. Αυτό σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να σας πάρει το όνομα και να ανεβάσει το δικό του website.

Κάθε πακέτο φιλοξενίας διαρκεί τον προσυμφωνημένο χρόνο,ο οποίος συνήθως είναι και αυτός δύο (2) χρόνια,έτσι ώστε όλες οι ανανεώσεις να πραγματοποιούνται μαζί. Αν το πακέτο σας λήξει και δεν το ανανεώσετε,τότε η ιστοσελίδα σας θα πάψει να εμφανίζεται στο Διαδίκτυο.
Μπορώ να κατεβάσω την αίτηση φιλοξενίας;

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση επιλέγοντας τον σύνδεσμο Αίτηση φιλοξενίαςAppsBlogΕπικοινωνίαSitemap

210.2777902    [email protected]

Κατακευή ιστοσελίδας webIQ λογότυποEETTwww.grHtml ValidatorCSS Validator