Νέα


Κατασκευή ιστοσελίδας Beautiful Wedding Cyprus

Author:

Stadem

| 16/5/2014

H webIQ ολοκλήρωσε την κατασκευή τηςιστοσελίδας τηςBeautiful Wedding Cyprus. Ηκατασκευή βασίστηκεστοLive Content Editing - σύστημαδιαχείρισηςπεριεχομένουιστοσελίδαςτηςwebIQ.


Δημοσίευση

Κατηγορία

Κατασκευή ιστοσελίδας συμβατής με όλες τις συσκευές - responsive

Author:

Stadem

| 15/6/2013


Η webIQ φέρνει μια νέα λύση για όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν μια ιστοσελίδα,γρήγορα,αξιόπιστα και προπάντων οικονομικά.

 

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες (responsive design) μπορείτε να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα που είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή,ακόμα και από το tablet ή το  smart phone σας.


Δημοσίευση

Κατηγορία

Σύστημα διαχείρισης πελατών και τιμολογίων,με το web-IQ Framework

Author:

Stadem

| 21/1/2013

Η καινοτομία του web-IQ CRM είναι η εύκολη,άμεση και ασφαλής πρόσβαση στο σύστημα από οποιοδήποτε σημείο και υπολογιστή,χωρίς να κάνετε καμία εγκατάσταση. Με έναν απλό κωδικό εισόδου μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα διαχείρισης μέσω internet από οπουδήποτε,ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο. Με το web-IQ CRM η επιχείρησή σας σας ακολουθεί παντού με ασφάλεια και χωρίς περιορισμούς!


Δημοσίευση

Κατηγορία

web-IQ Framework … ένα Framework που θα το ζήλευαν πολλοί.

Author:

Stadem

| 17/1/2013

Με τον όρο  Framework εννοούμε τον πυρήνα μίας ιστοσελίδας,δηλαδή λειτουργίες,δυνατότητες διαχείρισης,εργαλεία,βιβλιοθήκες κ.τ.λ. Η ομάδα της web-IQ αναπτύσσει τα τελευταία 10 χρόνια το web-IQ Framework. Στόχος του είναι να παρέχει...


Δημοσίευση

Κατηγορία

Χρόνια πολλά - Ευτυχισμένο το 2013

Author:

Stadem

| 21/12/2012


Δημοσίευση

Κατηγορία

Ολοκλήρωση κατασκευής ektypono.gr

Author:

Stadem

| 22/10/2012

Η webIQ ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του ektypono.gr του πρώτου Site αγγελιών για εκτυπωτικές εργασίες και όχι μόνο. Εκτυπώστε φθηνά και αξιόπιστα.


Δημοσίευση

Κατηγορία

Ολοκλήρωση κατασκευής spitika.gr

Author:

Stadem

| 7/10/2012

Η webIQ ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του εστιατορίου "Τα σπιτικά φαγητά της λουκίας" spitika.gr που βρίσκεται στην Νέα Ιωνία για πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε ....


Δημοσίευση

Κατηγορία
AppsBlogΕπικοινωνίαSitemap

210.2777902    [email protected]

Κατακευή ιστοσελίδας webIQ λογότυποEETTwww.grHtml ValidatorCSS Validator