Νέα


Σύστημα διαχείρισης πελατών και τιμολογίων,με το web-IQ Framework

Author:

Stadem

| 21/1/2013webIQ CRM

Η καινοτομία του web-IQ CRM είναι η εύκολη,άμεση και ασφαλής πρόσβαση στο σύστημα από οποιοδήποτε σημείο και υπολογιστή,χωρίς να κάνετε καμία εγκατάσταση. Με έναν απλό κωδικό εισόδου μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα διαχείρισης μέσω internet από οπουδήποτε,ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο. Με το web-IQ CRM η επιχείρησή σας σας ακολουθεί παντού με ασφάλεια και χωρίς περιορισμούς!

Το σύστημα web-IQ CRM παρέχει:

-Καρτέλα διαχείρισης επαφών
-Καρτέλα προσφορών
-Καρτέλα υπηρεσιών
-Καρτέλα εισπράξεων/καταθέσεων
-Καρτέλα τιμολογήσεων
-Καρτέλα αντιγράφων ασφαλείας

Για ειδικές κατηγορίες επαγγελματιών/επιχειρήσεων:
-Καρτέλα περιοδικών υπηρεσιών (αφορά γενικά επαγγελματίες/επιχειρήσεις που έχουν ετήσιες ή συνδρομητικές υπηρεσίες ή συμβόλαια συντήρησης κλπ,πχ ασφαλιστές,)
-Καρτέλα προσωποποιημένων εκτυπώσεων
(προκατασκευασμένες μακέτες με αυτόματη εισαγωγή των στοιχείων της επαφής για εύκολη εκτύπωση φακέλων,ιδανικό για ευχετήριες προσωποποιημένες αποστολές)


Καρτέλα διαχείρισης επαφών

Στην καρτέλα διαχείρισης επαφών,εισάγετε τα στοιχεία του πελάτη σας,είτε είναι εταιρεία είτε είναι ιδιώτης.

Υπάρχει πληθώρα πεδίων για την λεπτομερή καταχώρηση κάθε επαφής καθώς και πιο εξειδικευμένα πεδία για την κάλυψη κάθε ανάγκης,όπως για παράδειγμα:αξιολόγηση επαφής, “σύσταση από...”,έτος πρώτης συνεργασίας,γενέθλια επαφής,πεδίο σημειώσεων  (με κειμενογράφο,μορφοποίηση,επιλογή γραμματοσειρών κλπ.) πεδίο κωδικού πελάτη στην περίπτωση που επιθυμείτε να το συνδέσετε με το παλαιό σας πελατολόγιο ή να φτιάξετε την δική σας κωδικοποίηση κλπ.

Κατά την εισαγωγή της διεύθυνσης της επαφής γίνεται αυτόματα εμφάνιση διαδραστικού χάρτη με το στίγμα της επαφής.

Επαφές newsletter
Δυνατότητα εισαγωγής πολλαπλών διευθύνσεων email ανά επαφή για ομαδική αποστολή αλληλογραφίας.


Καρτέλα διαχείρισης προσφορών
   Με το σύστημα διαχείρισης προσφορών έχετε πάντα οργανωμένες ανά επαφή τις προσφορές σας,ταξινομημένες με πολλαπλά κριτήρια (τύπος προσφοράς [προσφορά ή εκτίμηση κόστους],κωδικός προσφοράς,κατάσταση [σε αναμονή,άκυρη,εγκεκριμένη]) και πρόσθετες συμπληρωματικές δυνατότητες όπως πχ ανέβασμα αρχείου προσφοράς,ειδικές σημειώσεις κλπ.

Καρτέλα διαχείρισης εργασιών

Με την καρτέλα διαχείρισης εργασιών έχετε ανά πάσα στιγμή τον πλήρη έλεγχο του χαρτοφυλακίου εργασιών της επιχείρησή σας από πλευράς εξέλιξης ή από οικονομικής πλευράς (περιγραφή υπηρεσίας/έργου,κατάσταση [ολοκληρωμένο,σε εξέλιξη,σε αναμονή,άκυρο],επιλογή συντελεστή ΦΠΑ [23%,16%,3.5%],ποσότητα,τιμή μονάδος,αυτόματος υπολογισμός ΦΠΑ,οικονομική κατάσταση [εξοφλημένη,ανεξόφλητη],σημειώσεις,συνεργάτες,ανέβασμα αρχείου κ.α.)


Καρτέλα καταθέσεων
   Με την καρτέλα αυτή διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις καταθέσεις ή πιστώσεις του πελάτη. Με δυνατότητα υπενθύμισης είσπραξης σε περίπτωση επιταγής καθώς και καταχώρησης πολλαπλών δεδομένων για το αρχείο σας (στοιχεία καταθετηρίου,τράπεζα κατάθεσης κλπ.)

Καρτέλα διαχείρισης τιμολογήσεων
   Ένα από τα κυριότερα εργαλεία του web-IQ CRM είναι το σύστημα διαχείρισης τιμολογήσεων με πλήθος δυνατοτήτων για πλήρη οργάνωση του λογιστηρίου σας και με αναλυτική εμφάνιση κατά την “σύνοψη τιμολόγησης”(εισαγωγή υπηρεσιών/προσφορών/καταθέσεων ανά τιμολόγιο,ορισμός παρακράτησης και ποσοστό παρακράτησης κλπ).

 Σύνοψη τιμολόγησης
Αυτόματη προεπισκόπηση και εξαγωγή αρχείου με όλες τις πληροφορίες του τιμολογίου (προσφορές,υπηρεσίες,καταθέσεις,παρακρατήσεις,αυτόματος υπολογισμός τελικής οφειλής συμψηφίζοντας σύνολα καταθέσεων/υπηρεσιών/πιστωτικών/παρακρατήσεων) και δυνατότητα εξαγωγής σε pdf ή αποστολής με email.


Καρτέλα αντιγράφων ασφαλείας
   Με την καρτέλα αυτή δημιουργείτε πλήρη αντίγραφα όλων των δεδομένων σας,εξασφαλίζοντας τον έλεγχο και την ασφάλειά τους.

διαχείριση επαφών

διαχείριση τιμολογίων

προσωποποιημένες εκτυπώσεις

 


Δημοσίευση

Κατηγορία
AppsBlogΕπικοινωνίαSitemap

210.2777902    [email protected]

Κατακευή ιστοσελίδας webIQ λογότυποEETTwww.grHtml ValidatorCSS Validator