Νέα


web-IQ Framework … ένα Framework που θα το ζήλευαν πολλοί.

Author:

Stadem

| 17/1/2013webIQ Framework

 

Με τον όρο  Framework εννοούμε τον πυρήνα μίας ιστοσελίδας,δηλαδή λειτουργίες,δυνατότητες διαχείρισης,εργαλεία,βιβλιοθήκες κ.τ.λ.

Η ομάδα της web-IQ αναπτύσσει τα τελευταία 10 χρόνια το web-IQ Framework.
Στόχος του είναι να παρέχει πλήρη ευελιξία,ασφάλεια και σταθερότητα σε οποιαδήποτε web εφαρμογή είτε είναι μία αυτοδιαχειριζόμενη ιστοσελίδα είτε μία απαιτητική web εφαρμογή.


 

To web-IQ Framework βασίστηκε σε 5 βασικούς άξονες.

 

1) Λειτουργικότητα

2) Ασφάλεια

3) Ταχύτητα

4) Επεκτασιμότητα

5) Καινοτομία

 

Πραγματοποιώντας πολυετή έρευνα σε πολυάριθμα frameworks,κατασκευάστηκε ένας πυρήνας διαχείρισης που κάλυπτε τις υπάρχουσες αδυναμίες της αγοράς και παρείχε πολλές δυνατότητες, λειτουργίες και καινοτομίες.

 

 

Η web-IQ έχει όραμα για ένα καλύτερο διαδίκτυο.
 

Οι κατασκευές μας αναπτύσσονται ακολουθώντας τις τελευταίες προδιαγραφές και τεχνολογίες σε συμβατότητα με όλους τους brower (Firefox,Safari,IE,Opera,Crome)  και συμβατότητα με τα κινητά τηλέφωνα.

 

 

Το web-IQ Framework έχει πιστοποιηθεί από τον διεθνή φορέα W3C για τον παραγόμενο κώδικα ενώ παρακολουθούνται πιστά και εφαρμόζονται όλες οι προδιαγραφές που θέτουν οι μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης (google,bing) για την βέλτιστη κατάταξη στα οργανικά τους αποτελέσματα προσφέροντας σαφώς πλεονεκτική θέση απέναντί στον ανταγωνισμό.

 

 

Το web-IQ Framework έχει πολυεπίπεδη ασφάλεια. Γίνεται καταγραφή όλων των προσβάσεων από χρήστες, πιστοποιημένους ή μη, καθώς και όλων των προσπαθειών παραβίασής του. Χάρη στις πολλαπλές δικλείδες ασφαλείας, διαφόρων επιπέδων κρισιμότητας, το σύστημα ενημερώνεται αυτόματα και μπλοκάρει την πρόσβαση σε ανεπιθύμητους χρήστες,εξασφαλίζοντας έτσι την αδιάλειπτη λειτουργία της web εφαρμογής.

 

 

Όλες οι σελίδες συμπιέζονται σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας την μέγιστη ταχύτητα φόρτωσης. Έτσι επιτυγχάνεται καλύτερη αξιολόγηση από τα οργανικά αποτελέσματα της Google, απαιτείται λιγότερη επεξεργαστική ισχύς, υποστηρίζεται μεγαλύτερος αριθμός ταυτόχρονων χρηστών, μειώνονται τα έξοδα server.

 

Για έλεγχο και βελτιστοποίηση ταχύτητας χρησιμοποιούνται Google Page Speed,Gtmetrix,Υslow.

 

Tο web-IQ Framework βασίζεται σε OOP (Object Oriented Programming) χρησιμοποιώντας Svn version control και επιτρέπει την αυτόματη ενημέρωση όλων των τελευταίων βελτιώσεων.

 

Έτσι η εγκατάσταση νέων δυνατοτήτων και λειτουργιών στην web εφαρμογή ή την ιστοσελίδα σας,γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς ταλαιπωρία και υπέρογκα κόστη.

 

Επίσης,καθώςσυνδέεται με πλήθος εφαρμογών όπως Google apps,SMTP systems,SMS Gateways,το web-IQ Framework παρέχει υποστήριξη και στις πιο απαιτητικές κατασκευές.

 

 

Προδιαγράφεται και κατασκευάζεται ειδικά για την Ελληνική αγορά λόγω της ιδιαιτερότητας των ελληνικών χαρακτήρων. Η υποστήριξη των ελληνικών δίνει ακόμα υψηλότερη θέση στα οργανικά αποτελέσματα της Google και έτσι έχει ακόμα καλύτερη απόδοση η ιστοσελίδα σας.

 

 

Μία ακόμα από τις καινοτομίες του web-IQ Framework είναι δυνατότητα χρήσης ελληνικών λέξεων και στις διευθύνσεις (URL) ενώ δουλεύει παράλληλα και ο λατινικός σύνδεσμος.

 

Παράδειγμα

http://www.web-iq.gr/blog/συμβουλες-seo/υψηλη-καταταξη-με-ηθικους-τροπους-SEO

 

http://www.web-iq.gr/blog/seo-tips/white-hat-seo


Έτσι,και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Google,αξιοποιούνται πλήρως όλες οι ιδιαιτερότητες της Ελληνικής γλώσσας προς όφελος της ιστοσελίδας σας

 

 

Είστε διαφημιστική εταιρία που θέλετε ένα αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης ιστοσελίδων και web εφαρμογών για τους πελάτες σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς
.

 

 

 


Δημοσίευση

Κατηγορία
AppsBlogΕπικοινωνίαSitemap

210.2777902    [email protected]

Κατακευή ιστοσελίδας webIQ λογότυποEETTwww.grHtml ValidatorCSS Validator