Συμβουλές SEO


Υψηλή κατάταξη με ηθικούς τρόπους SEO (white-hat)

Author:

Stadem

| 9/11/2012

Τρόποι για να επιτύχουμε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με χρήση white hat SEO. Ο όρος white hat είναι ο ηθικός τρόπος για να κάνουμε SEO. Κάποιες εταιρίες που παρέχουν κατασκευή ιστοσελίδων και Search Engine Optimization χρησιμοποιούν ανήθικους τρόπους και κόλπα για να δώσουν ώθηση στην ιστοσελίδα σας στην εμφάνιση της στις μηχανές αναζήτησης,τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν είναι...


Δημοσίευση

Κατηγορία

Εμφάνιση του συντάκτη στα αποτελέσματα της αναζήτησης της Google

Author:

Stadem

| 6/11/2012

H Google πιλοτικά εμφανίζει στα αποτελέσματα της αναζήτησης τα στοιχεία του συντάκτη προκειμένου να βοηθήσει τους χρήστες να βρούνε σωστό περιεχόμενο. Παραδείγματα όπως:[madonna],[britney spears],[google authorship].


Δημοσίευση

Κατηγορία

5 Λόγοι γιατί η ιστοσελίδα σας πρέπει να χρησιμοποιεί SEO

Author:

Stadem

| 12/10/2012

Το SEO (search engine optimization) δηλαδή ο τρόπος που αναζητείτε η ιστοσελίδα σας από τις μηχανές αναζήτησης,δεν πρέπει να παραλείπεται από τις επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο  Κάνοντας σωστή χρήση του search engine optimization,θα είστε σίγουρος ότι η επιχείρηση σας θα έχει την υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης,και θα προσελκύει τους σωστούς πελάτες και θα βγάζετε περισσότερα χρήματα.


Δημοσίευση

Κατηγορία

10 Λάθη στο SEO και στην κατασκευή συνδέσμων

Author:

Stadem

| 7/10/2012

Οι περισσότεροι χρήστες κατανοούν την χρησιμότητα της βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας όταν έρχεται η ώρα να αξιολογηθεί και να καταταχθεί η σελίδα τους από της μηχανές αναζήτησης (ranking). Τις περισσότερες φορές δίνεται βάρος στην εξωτερική εμφάνιση της σελίδας χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι το εσωτερικό είναι εξίσου σημαντικό.


Δημοσίευση

Κατηγορία
AppsBlogΕπικοινωνίαSitemap

210.2777902    [email protected]

Κατακευή ιστοσελίδας webIQ λογότυποEETTwww.grHtml ValidatorCSS Validator